brusszel


Színes összművészet a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon

Budapesti Tavaszi Fesztivál
Figyelő Online - KERTÉSZ VIKTÓRIA
2017.03.30  06:38   frissítve: 2017.03.29 13:38
mail
nyomtatás
Amatőr karmesterek, dualizmus kori divatbemutató, türk hagyományok, építészeti örökségek, John Malkovich, opera, nagyzenekari koncertek, színház, tánc s megannyi újdonság a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) 140 programja közt, március 31-től három héten keresztül
Volt, aki felkészülve, láthatóan begyakorolt mozdulatokkal kezdte, egy fiú folyton gyorsította, majd lassította a zenekart. Nagyon mulatságos volt, élveztük a játékot, és ami a legfontosabb: a közönségnek is tetszett. Egyszer csak elénk penderült egy leányzó, aki közölte, hogy ő tánccal vezényelne; ez is sikerült. Vidám és jó történetek voltak - meséli két évvel ezelőtti élményeit G. Horváth László, az Anima Musicae Kamara-zenekar vezetője és karnagya.<...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.



Harmincmilliárd forintból épül újjá a Tőzsdepalota

Az aula, a kissé slampos, mégis decensen arisztokratikus találka- és munkahely, kihelyezett iroda és cukrászda, stábértekezletek és pletykafészkek hírbörzéje.

Értékrendbeli egyértelműségre törekszem

Kiváló művész címmel tüntették ki március 15-én Szarvas József színművészt, a Nemzeti Színház tagját.

Színes összművészet a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon

Megannyi újdonság a Budapesti Tavaszi Fesztivál 140 programja közt, március 31-től három héten keresztül.

top200