brusszel


Luxuscipők hamisítását akadályozták meg a pénzügyőrök

Figyelő Online
2017.04.04  12:53   
mail
nyomtatás
Csaknem egymillió forint értékű hamis cipőtalpakat találtak egy debreceni cégnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei. A cipőtalpakat lefoglalták, az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás - közölte a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó-és Vámigazgatóságának vámszakmai sajtóreferense kedden az MTI-vel.
Kiss Nóra tájékoztatása szerint a pénzügyőrök egy debreceni cég székhelyén papírdobozokba rejtett, védjegyoltalom alatt álló, megközelítőleg félezer pár, hamis márkajelzéssel és felirattal ellátott cipőtalpat (Prada, Gucci, Church's) találtak.
A márkavédett termékek származását nem tudta igazolni a cég ügyvezetője, illetve a védjegyjogosult hozzájárulását igazoló okmányt sem tudott bemutatni. A talpakat feltehetően hamis cipők előállításához használták volna fel.
Kapcsolódó cikkek
MTI
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.