brusszel


A bizalomépítés mozaikjai

Beke Zsuzsa a társadalmi felelősségvállalásról
Figyelő Online - Beke Zsuzsa
2013.06.20  06:24   
mail
nyomtatás
A Richter Gedeon Nyrt., Magyarország legnagyobb múltú és ma is egyik vezető gyógyszercége számára a bizalom létkérdés. Ezt igazolja a társaság több mint 110 éves fennállása is. Eredeztethető ez onnan, hogy maga a termék, amelyet előállít, vagyis a gyógyszer bizalmi áru. Maga a gyógyítás pedig bizalom kérdése mind az orvos, mind a beteg számára. Másrészt a cég tőzsdei létéből is fakad, hogy a Richter számára a hitelesség kérdése alapvető a befektetők bizalmáért folytatott versenyben. A bizalomépítés hosszú folyamat, és akár másodpercek műve lerombolni egy-egy változással, negatív tapasztalattal. És milyen sokáig tart az újjáépítés!

Beke Zsuzsa a társadalmi felelősségvállalásról
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2013/25 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.