Az olaszrizlingről
Tompa Imre bor-újságíró, okleveles borbíráló
Figyelő Online
- Tompa Imre
2013.10.17 06:56
Az olaszrizlinget az ember az anyatejjel szívta magába az elmúlt negyven évben, leginkább kisfröccs képében, mellyel a pincér beterítette a kertvendéglői bádogasztalt. E kedves és otthonos fajta is újjáéledőben, a bádogasztali bor mellett ma már egyedi csúcsnedűk is készülnek belőle.
Sok olyan bortáj-borország van, amelynek valamely szőlőnév szinte a szinonimája. Toscana egyenlő sangiovese, Burgundia a ...
A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2013/42 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.
A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.
Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.
A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.