brusszel

Tóth Viktor a Budapest Bank új vezérigazgatója

Zolnai György, a Budapest Bank korábbi vezérigazgatója 2017. március 31-ig irányította a pénzintézetet.

Kósa: 2018-ban nem 9 százalék lesz a reklámadó

Szeretnénk a reklámadót csökkenteni - mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Fejlesztő központot nyitott Budapesten az IBM

A cég prognózisa szerint a felhő alapú üzleti videó szolgáltatások piaca 2019-re több mint százmilliárd dolláros nagyságrendet ér el.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Miből lesz a munkásszálló?

Megkezdődött egy 200 ágyas munkásszálló kialakítása egy volt főiskolai kollégiumból, a beruházás értéke közel félmilliárd forint.

Több mint 300 milliárd forint fejlesztési pénz érkezik a Balatonra

A Balatonnál 367 milliárd forint értékben valósulnak meg turisztikai fejlesztések egy kormánydöntés szerint - írja a Magyar Idők hétfői számában.

Picit lassult a BMI

A Beszerzési Menedzser Index (BMI) szezonálisan kiigazított márciusi értéke 56,0 százalék volt, 3,4 százalékponttal alacsonyabb a februári 59,4 százalékosnál.

Online kampánnyal népszerűsítik a magyar termékeket

Minderről Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt.

Brutális árváltozás az üzemanyagoknál

Csökkentette bruttó 12 forinttal a gázolaj, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szombaton a Mol Nyrt. a jövedéki adó változása miatt.

Felgyorsult a külkereskedelmi forgalom növekedése januárban

Idén januárban az export euróban kifejezett értéke 14,0, az importé 15,2 százalékkal nőtt a decemberi 7,6, illetve 9,3 százalék után.

Madrid "rászedte Londont" Gibraltár ügyében

Brit sajtóértesülések szerint a spanyol kormány valószínűleg "rászedte" Londont Gibraltár ügyében a Brexit elindítása előtt.

Lemaradásban vannak a humán szektor beruházásai

Jelentős lemaradás volt tapasztalható az oktatás, az egészségügy és a szociális szektor beruházásaiban tavaly 2015-höz képest.

Megosztó élelmiszerteszt

Hetven százaléknál eltért a minőség a nyugat-európai termékekhez képest, értelmezi Fazekas Sándor miniszter a 100 termékes új élelmiszer-minőségi teszt eredményét.

Számos új repülőtér érhető el közvetlenül Budapestről

Egyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van. Emellett több járatot is sűrítenek a nyáron.

Márciusban jelentősen élénkült az ingatlanforgalom

Márciusban már jelentősen, több mint 20 százalékkal élénkült a kereslet és a kínálat is.

Pályázati felhívás a szabadidősport támogatására

Hárommilliárd forintos pályázati felhívást tett közzé a szabadidősport támogatására az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Harmadával növelte forgalmát a Huawei

Harmadával nőtt a kínai Huawei Group mobil hálózati berendezés és készülék gyártó konszern értékesítési árbevétele tavaly.

top200