brusszel

Hirdetések

A Figyelő TOP 200 nem más, mint egy immár exkluzív, méltán hírnevet szerzett kiadvány és az ehhez kapcsolódó rendezvények, a konferencia és a gála.

Az évkönyv

A Figyelő hetilap már több mint húsz éve mutatja be a magyar gazdaság 200 legsikeresebb vállalatának listáját és elemzi a számok mögötti teljesítményt. A  csaknem 100 oldalas, exkluzív évkönyv mintegy 6000 példányban jut el a gazdasági döntéshozókhoz. A magyarországi nagyvállalatok mutatószámainak ismertetése és elemzése a Dun&Bradstreet-tel együttműködésben készül.

A konferencia

A kiadványhoz kapcsolódó TOP 200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja abban a témában, melyet a Figyelő adott évben zászlójára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hónapokban a lapban hétről hétre jelennek meg a témához kapcsolódó cikkek, vitaindító riportok és interjúk. A konferenciákon mintegy 200 vállalati topvezető és gazdasági döntéshozó vesz részt.

A gála

A TOP 200 záróakkordjaként a szakértőkből álló zsűri választja ki az év TOP200 díjazottjait a hagyományos nak számító gálaeseten. Az exkluzív rendezvény célja az előző üzleti év ünnepélyes lezárása, a legnagyobb vállalatok sikereinek és eredményeinek díjazása, a média és a széles közvélemény bevonásával. A gála minden évben az év legjelentősebb üzleti eseménye.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni