brusszel

HirdetésekFigyelő TOP 200 gála a Boscolo Hotels New York Palotában

Figyelő Online - Figyelő
2010.05.05  22:34   
mail
nyomtatás
Idén ismét új helyszínen kerül megrendezésre az október 16-i Figyelő TOP 200 gála. A legendás New York Kávéház ezen az estén kizárólag a gála vendégei számára tart nyitva. A tavaly megkezdett hagyományt folytatva, idén is elegáns állófogadással zárjuk a gálát, Wolf András konyhafőnök csúcsgasztronómiai fogásaival.
Az idei Figyelő TOP 200 gála helyszíne a New York Palota, mely a New York Biztosítótársaság felkérésére, Hauszmann Alajos tervei alapján épült. Az épület gyöngyszeme, a „világ legszebb kávéháza” 1894. október 23-án nyílt meg. A pesti szóbeszéd szerint a megnyitó napján Molnár Ferenc játékos kedvű újságírótársaival együtt a Dunába dobta a kávéház kulcsait, hogy az éjjel-nappal nyitva legyen. 2001 februárjában az olasz Boscolo csoport vállalta fel a legendás épület újjáépítését – a New York Kávéház 2006 tavaszától régi pompájával várja vendégeit, megidézve a 20. század eleji miliőt.

A konyhafőnök,  Wolf András, napjaink egyik legígéretebb séfje: a Bock Bisztro csapatát öt évig erősítő szakács idén döntősként vett részt a Magyar Gasztronómiai Egyesület Hagyomány és Evolúció elnevezésű szakácsversenyén.  Wolf András két típusú konyhát vezet: míg a New York Kávéház étlapján elsősorban a hazai ízekkel operáló hagyományosabb ételeket találunk, a Salon étterem a csúcsgasztronómia kísérletezőbb fogásait kínálja. A kenyér az étterem saját pékségében készül, és a lekvárt is a szakácsok főzik. A kávéházban egyébként már a reggeli is felér egy időutazással: XIX., XX. és XXI. századi reggeli menüsor közül választhatnak a vendégek.

A Figyelő TOP 200 gálán ezúttal is különleges állófogadásra invitáljuk a vendégeket: igazi gasztronómiai élményt nyújtó, teljes ételsort fogyaszthatnak el a résztvevők, a társalgást és kapcsolatépítést elősegítő, kötetlen keretek között.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni