brusszel

HirdetésekFigyelő TOP 200 Gála a Művészetek Palotájában

Figyelő Online - Figyelő
2009.09.15  16:20   
mail
nyomtatás
A Művészetek Palotája lesz a helyszíne az idei Figyelő TOP 200 Gálának. Az október 16-án már tizedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen számos innovációt ígérnek a szervezők.
Október 16-án már tizedik alkalommal gyűlik össze a magyar gazdasági elit, hogy összegezze és lezárja az előző gazdálkodási évet, és megünnepelje a hazai nagyvállalatok legjobbjainak teljesítményét. A Figyelő és a Gundel Étterem által közösen szervezett esemény évek óta az év legfontosabb üzleti eseménye.  

A Figyelő TOP 200 gála a legjobb vállalati teljesítmények elismerése mellett olyan szellemi közösség is, amely évről évre zászlójára tűz egy aktuális, az egész magyar gazdaság számára kiemelkedő jelentőségű ügyet. Az elmúlt években a vállalati felelősségvállalás és a regionális kapcsolatok is napirenden voltak.  

Az idei évben az innováció, a folyamatos megújulás a TOP 200 projekt központi gondolata. Eköré szerveződik a gála, és a gála előtt egy nappal megrendezett konferencia is. Az innováció és a megújulás gondolata áthatja a gála egészét, ezért teljesen új a helyszín és a gála menete is.  

A gálaest ezúttal a Művészetek Palotája különlegesen modern, tágas épületében fog zajlani, a díjátadó ceremónia hátterét a Nemzeti Hangversenyterem adja. A résztvevők azonban nehezen fogják tudni felidézni a MÜPA megszokott díszleteit, olyan átalakításon fog átesni a helyszín a gála alkalmából.A díjak átadását követően, idén először nem ültetett gálavacsora következik. Helyette, a Gundel Étterem jóvoltából exkluzív állófogadás veszi kezdetét, amely a kapcsolatteremtés és zavartalan beszélgetés mellett a különleges kulináris élvezetekre is lehetőséget ad. A díjátadó résztvevői olyan művészi produkciót láthatnak majd, amely eddig Magyarországon még soha, sehol nem került színpadra. A klasszikus és a mai popzene, a tánc és akrobatika harmóniája a kreativitás és állandó megújulás diadalát szimbolizálja majd.

A Figyelő TOP 200 Gála zártkörű, csak meghívott vendégeink számára elérhető.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni