brusszel

HirdetésekTOP 200 2009-ben

Figyelő Online - Figyelő
2009.04.21  12:13   
mail
nyomtatás
A Figyelő TOP 200 kiadvány - a 200 legnagyobb hazai vállalat rangsora - idén immár 18. alkalommal jelenik meg. A kiadványhoz kapcsolódó díjátadó gála pedig 2009-ben a 10. alkalommal kerül megrendezésre.
Az idei évben a Figyelő hetilap komplex projektként kívánja kezelni a hagyományos gálát, az erre az alkalomra készülő kiadványát és az eseményhez szervezett konferenciáját. A hangsúlyos cél, hogy a lap a hazai gazdasági elitet közös gondolkodásra mozgósítsa a válságból való lehetséges kitörési pontok, az alternatív útkeresés és gondolkodás, a kreativitás és az innovatív megújulás témáiban. Az innováció fogalmát a technológiai újításnál szélesebben értelmezzük: menedzseri-szemléleti-társadalmi megújulásként, mint a válságra adott kreatív válasz. Szándékunk annak körüljárása, hogy „a jövő mint lehetőség” szlogen miként tölthető meg pozitív tartalommal, a változás fontosságára, a megújulás képességére fókuszálva a figyelmet. A TOP 200 platform arra kíván rávilágítani, hogy újra kell gondolnunk, hol tartunk most, - hol tart a gazdaság, fókuszálva a Top 200 vállalatra – és arra, hogyan induljunk innen tovább.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni