brusszel

HirdetésekA Figyelő TOP 200 Gála sztárfellépőkkel és különleges menüvel várja vendégeit

Figyelő Online - Figyelő
2008.10.02  13:28   
mail
nyomtatás
Október 11-én a Figyelő Top200 Díjátadó Gála több régió kultúráját és íz világát hozza el a magyar üzleti élet meghatározó eseményének részeként. Idén nemcsak a Figyelő TOP 200 kiadványa fókuszál a cégek regionális stratégiára, hanem a TOP 200 Gála szervezése során is különös figyelmet kap a regionalitás egyre növekvő szerepe. A programok kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a Gála résztvevői ízelítőt kapjanak az egyes régiók különlegességeiből. Egy olyan estére számíthatnak a vendégek, amely minden bizonnyal túlmutat országhatárainkon...
A Gálán az eddigi évekhez hasonlóan idén is a Gundel étterem gondoskodik a menüről, melyet kifejezetten erre az alkalomra állítanak össze az ország legjobb séfjei. A menü szintén összhangban áll a Gála fő fókuszával és a vendégek több régió feledhetetlen íz világával ismerkedhetnek meg közelebbről.

A vacsorát követően egy egyedülálló nemzetközi együttes, a Central European Jazz Connection gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. A legnívósabb koncerttermekben fellépő formáció előadása méltó fénypontja az estnek, hiszen tagjai hat különböző közép-európai országból (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Szlovénia) egyesültek, a hazai minisztériumaik delegáltjaiként. A main-stream jazz stílust kedvelőknek emlékezetes élményben lesz részük a Central European Jazz Connection kiemelkedő muzsikusainak köszönhetően.

A díjátadó előtt is színes programra számíthatnak a vendégek, hiszen olyan előadók lépnek fel a színpadon, mint a Bihari Táncegyüttes, akik igazi tánc kavalkáddal készülnek a rendhagyó eseményre. Ízelítőt adnak a rábaközi, méhkeréki, kalotaszegi, szatmári táncokból és természetesen a csárdás sem maradhat el.

A este során többször, több helyszínen hallhatják majd Nyári Károly zongoraművész produkcióját. Először a vendégek érkezésénél, a díjátadó előtt hallhatják zongorajátékát, melyet a vacsora után a szivarszalonban énekével is kiegészít Magyarország egyik legelismertebb bárzongoristája, aki már többször játszott világsztároknak is.

A zenés programok mellett a vacsora után sem ér véget a barangolás a régiók között, hiszen rendezvény helyszíne további meglepetéseket tartogat a résztvevőknek. Az különböző helyszíneken, különböző játékok és jellegzetességek várják a vendégeket.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni