brusszel

HirdetésekMarad a Malév vezérigazgatója

Figyelő Online - Figyelő
2001.05.14  07:19   
mail
nyomtatás
(FN, MTI) A Malév stabilizációs és megújítási programjáról készített szakszervezeti állásfoglalásban a cég területén működő reprezentatív érdekképviseletek nem követelik Antal Erzsébet vezérigazgató leváltását. Háy György, a Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének ügyvivője ezt arra reagálva közölte, hogy a Népszava szombati számában megjelent: az érdekvédelmi szervezetek támogatják ugyan a Malév reorganizációs tervét, de ennek feltétele, hogy távozzon a cég első számú vezetője. Háy György tájékoztatása szerint a lap nem a szakszervezetek közös álláspontját tükröző hivatalos értékelésből vette az információit.- Miután a tagsággal megismertettük a reorganizációs tervet, rengeteg véleményezést kaptunk. Ezek között volt az is, amelyből a cikkben idéznek, de ezt nem vettük be a közös állásfoglalásba, mivel nem tartottuk arra méltónak az anyagot - hangsúlyozta.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni