brusszel

Hirdetések



Egy sikeres Gála margójára

Figyelő Online
2014.11.10  13:23   
mail
nyomtatás
Az elmúlt évek talán legsikeresebb Figyelő TOP200 díjátadó Gálájára került sor múlt pénteken a gyönyörű Uránia Nemzeti Filmszínházban.
A „black tie" dresszkódos, azaz az uraktól szomkingot a hölgyektől pedig nagyestélyi ruhát kívánó, elegáns fogadásra nem kevesebb, mint 450 fő érkezett. A bejárattól futó vörös szőnyegen döntően nagyvállalati vezetők, üzleti döntéshozók és ismert szakpolitikusok léptek be. A patinás filmszínházban jóval éjfél után ért véget a parti, de a hét órától kezdődő, mintegy másfél órás gálaműsor is kellemes benyomásokat hagyott a legtöbbekben. TOP200 Produkció néven egy saját rendezésű komolyzenei program hangzott el, ennek egyes felvonásai közt adták át hagyományos TOP200 díjakat.

A kellemes és összességében nem is túl hosszú, öt rövid felvonásban felhangzó zenei produkció csak és kizárólag erre az alkalomra készült a Figyelő vendégeinek. Az előadásban olyan komolyzenész és énekes fiatalok mutatták meg együttes tehetségüket, akik a hétköznapokban leginkább szólóban, kisebb formációban lépnek csak fel, de tehetségük valóban felvette a versenyt akár a Budapesti Filharmonikusokkal is. A zene kiegészült egy külön erre a produkcióra készülő látvánnyal is, hiszen a különlegesen szép moziterem erre lehetőséget adott.

A díjátadót követő fogadás során a mozi területét 5 tematikus helyszínre bontották a szervezők, ahol 5 különböző hangulat, 5 különböző íz és illat, valamint élmény várta a vendégeket. Kisebb sort kellett kiállni például a földszinti kézműves bonbon kóstolónál, amelyet pálinkakóstolással is lehetett kombinálni. Szemben ezzel a pulttal bor- és pezsgő különlegességeket, az emeleten pedig exkluzív Chivas koktélokat kínáltak. De az éjszakába nyúlóan akadt kellemes zongoraszóló, vagy egy fashion DJ is, aki francia „nu lounge jazz" stílust képviselte. A parti több szegletében pedig olyan designerekkel és innovátorokkal találkozhattak a finom vacsorát követően az elegáns vendégek, akik a maguk területén egyedi szolgáltatásokat, különlegességeket képviseltek. Volt itt parfümőr, egyedi ruhatervező és ékszerkészítő is, mind-mind az idei TOP200 programsorozat fő témájára, az innovációra, az innovatív vállalkozásokra utalva.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.

Az Aquaprofit Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Az Aquaprofit Műszaki, Tanácsadási és Befektetési Zrt. nyerte a Provident Társadalmi Hasznosság Díját

Amíg törekvés van, addig növekedés is lesz

Méretét vagy fogyasztási jellemzőit tekintve stagnáló piacokon is képződhet növekedés

Növekedni csak stabil alapokon lehet

A Figyelő TOP200 konferenciájának középpontjában egy örökké aktuális kérdés áll: a cégek növekedési lehetőségei.

Növekedni csak felelősen!

Szabados Richárd írása

Padlógáz a lakásépítésben

A hazai vállalkozók általában is lényegesen optimistábbak, jobban mernek tervezni