brusszel


Ismét Figyelő-MGYOSZ Üzleti Klub!

Figyelő Online
2015.02.26  12:42   
mail
nyomtatás
A Figyelő Klub vendége volt Ablonczy Balázs, az SAP Magyarország vezetője, akivel Lambert Gábor főszerkesztő az informatikai biztonsági fenyegetésekről és trendekről beszélgetett. Ezt követően Deák András Györggyel, az MTA Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársával és Feledy Botond külpolitikai szakértővel az orosz-ukrán konfliktust és az energiapolitikát tekintették át.
Fotó: Somogyi Nóra
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Ismét Figyelő-MGYOSZ Üzleti Klub!

A Figyelő-MGYOSZ Üzleti Klub vendége volt Ablonczy Balázs, Deák András György és Feledy Botond.

Ismét telt ház a Figyelő-MGYOSZ Klubban - Fotók!

Újra megteltek a székek az MGYOSZ és Figyelő közös rendezvényén.

Csaba László: a modell nem lehet okosabb, mint a modellező

Egy újabb aranykor eljövetelét is feltételezhetnénk, ám ha elkezdünk bármely mutatóba belekaparni, kiderül, hogy mégsem olyan jó a helyzet.

Miért értjük félre az evolúció lényegét?

Mérő Lászlótól megtudhattuk, hogy mi hajtja a befektetőket.

top200