brusszel


Bajban a taxisok réme

BUKÁSTÖRTÉNET A SZILÍCIUM-VÖLGYBŐL
Figyelő Online - Devecsai János
2017.03.30  07:00   frissítve: 2017.03.29 12:10
mail
nyomtatás
Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok. A zaklatási vádakba belefulladó szervezetnél a jelek szerint az egész vállalati struktúrát újra kellene gondolni.
Tavaly az Uber még a startupvilág büszkesége volt. Az alapítót, Travis Kalanicket sok helyen már az új Steve Jobsként ünnepelték. Azóta viszont nagyot fordult a világ. Zaklatási vádak, dühös befektetők, kompromittáló videofelvétel - a társaság nyakába mostanában csőstül ömlik a negatív PR. Pár napja például épp azért kerültek be a hírekbe, mert karambolozott az egyik önjáró autójuk. Személyi sérülés nem történt, ráadásul az első jelentések szeri...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/13 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: Uberrobotautó

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Kiegyezés a székely–holland sörháborúban

Magyar politikai siker is a Csíki Sör Manufaktúra és a Heineken kiegyezése - állítják kormányzati informátoraink.

Bajban a taxisok réme

Lemondott az Uber elnöke, Jeff Jones, miután a cég háza táján egymást érték a botrányok.

Alternatív valóságok

Igencsak eltérő a NOB és a helyiek véleménye 
a tavalyi ötkarikás játékok hagyatékáról, de a rengeteg gond mellett van azért néhány sikersztori is.

Jönnek az automata áruházak

Egyre több, főként a fizikai világban aktív nagyáruház vezeti be a legkülönfélébb online és elektronikus eladásösztönző praktikákat.

top200