brusszel


Nem vonulnak ki a tőzsdéről

Figyelő Online
2017.03.23  06:03   frissítve: 2017.03.21 19:31
mail
nyomtatás
„Egyáltalán nem cél a kisbefektetők kiszorítása, hosszú távon kívánjuk a tőzsdén tartani az Opimust és a Konzumot" - nyilatkozta lapunknak a cégek egyik nagytulajdonosa, a Konzum elnök-vezérigazgatója.

- Ön kiszállt minden érdekeltségéből 2011-ben, és 2015 áprilisában bukkant fel újra a magyar piacon. Mivel foglalkozott ebben az időszakban?
- Többek között pénzügyi tanácsadással, elsősorban a nyugat-európai és az amerikai kockázatitőke- és befektetési piacon. 2012-ben az Egyesült Államokban, Ázsiában, valamint Európában befektetési banki tevékenységet végző Jefferies oldalán részt vettem az Eximbank első sikeres, 500 millió dolláros nem...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/12 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Az emberek józan eszére kell hagyatkoznunk

Nem kell emelni az adókat, nincs szükség több adóra, a meglévőket kell hatékonyan beszedni.

Hiányzik a szellemi erőtér

SCHIFFER ANDRÁS-interjú

Momentumok a momentumosok életéből

Mintegy három hónapja a semmiből robbantak be a köztudatba a Momentum Mozgalom (MoMo) aktivistái

top200