brusszel


Momentumok a momentumosok életéből

Figyelő Online
2017.03.09  06:03   frissítve: 2017.03.08 09:57
mail
nyomtatás
Mintegy három hónapja a semmiből robbantak be a köztudatba a Momentum Mozgalom (MoMo) aktivistái. Ma már pártjuk van. Sokat írnak róluk, de keveset tudunk arról, kik ők valójában. Utánanéztünk a Momentum Mozgalomnak és az alapítóknak.

Lelkesek, energikusak és ég bennük a tettvágy. Mindegy, miről legyen szó, ők tenni akarnak. Elsőre ez tűnik fel a momentumos fiatalokról, akik információink szerint kis csoportokban kezdtek szerveződni, főként a fővárosban. Ezekről a kis szerveződő csoportokról szerzett tudomást Fekete-Győr András is, aki már tudatosan kezdett építeni egy mozgalmat. Kezdetben csak bulikat, összejöveteleket és nyári egyetemet szerveztek, ahol például lelkes résztvevő volt a k...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/10 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Az emberek józan eszére kell hagyatkoznunk

Nem kell emelni az adókat, nincs szükség több adóra, a meglévőket kell hatékonyan beszedni.

Hiányzik a szellemi erőtér

SCHIFFER ANDRÁS-interjú

Momentumok a momentumosok életéből

Mintegy három hónapja a semmiből robbantak be a köztudatba a Momentum Mozgalom (MoMo) aktivistái

top200