brusszel


Mankó a hitelzűrzavarban

Figyelő Online - FARKAS ZSUZSA
2017.03.23  06:29   frissítve: 2017.03.22 09:54
mail
nyomtatás
Találkozott mostanában olyan lakáshitel-ajánlattal, amelynek teljes hiteldíjmutatója 9 százalék? A piacon mindenesetre van ilyen termék, amelyről egy dolog biztosan kijelenthető: a fogyasztóbarát minősítésre nem pályázhat.

Azok számára, akik próbáltak már banki termékeket összehasonlítani, óriási könnyebbséget jelent majd, ha a Magyar Nemzeti Bank ígéretéhez híven bevezeti a fogyasztóbarát lakáshitel-minősítést. Aki vette már a fáradságot arra, hogy fölmenjen a bankok honlapjára és letöltse az ott található húsz-harminc oldalas dokumentumokat, az tudja, mekkora segítség, ha a szűrést néhány opcióra szűkítheti. Ezek az anyagok jellemzően nehezen érthetők, nem ugyanolya...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/12 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Le Pen az EU-s népszavazásról

Marine Le Pen államfővé választása esetén megvárja a német és az olasz parlamenti választások eredményét, mielőtt népszavazást ír ki.

Megszavazták a "CEU-törvényt"

A jövőben akkor működhet oklevelet adó külföldi felsőoktatási intézmény Magyarországon, ha működésének elvi támogatásáról államközi szerződés rendelkezik.

Újabb vizsgálat tárgya a Hungast

Mégsem jön létre a menza cégek tervezett fúziója. Egyelőre nem vásárolja meg a Hungast Zrt. a Sodexot, mert nem teheti. A Gazdasági Versenyhivatal közbelépett.

Szíriai fegyveresekkel állt kapcsolatban a szentpétervári merénylő

A felrobbantott pokolgép hasonló volt ahhoz a másikhoz, amelyet később a Ploscsagy Voszsztanyija metróállomáson hatástalanítottak.Trump harca

Egyelőre nem sok sikert könyvelt el a tabudöntögető új amerikai elnök, ami a gazdaságélénkítési tervére is árnyékot vet.

Mankó a hitelzűrzavarban

Fogyasztóbarát bankkölcsön

Bankból a katedrára

Rekordszámú gyereket sikerült elérni az idén a pénzügyi tudatosságra nevelő programmal.

A nagy meglepetés

Lakossági állampapír-vásárlás

top200